Edit this Page

IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten in Zwolle. Door voorlichting, workshops, cursussen en ontspannende activiteiten helpen zij mensen met de diagnose kanker verder in het leven.

Onder de inspirerende leiding van Corine den Hollander en met de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren is er vlakbij het Isala ziekenhuis in Zwolle een warme plek voor mensen met kanker tot stand gebracht.

Als je het zelf hebt meegemaakt weet je hoe heftig het is. Diagnose kanker ... en je leven staat op de kop. En niet alleen als je zelf kanker hebt, maar ook voor de mensen om je heen. Een paar jaar geleden maakte ik het zelf mee dat mijn zus overleed aan de gevolgen van borstkanker en ik weet zeker dat u ook mensen in uw directe omgeving kent die hetzelfde overkwam. Op dat moment steunde ik het werk van IntermeZZo al een paar jaar, maar besefte daardoor wel hoe belangrijk het is dat er een plek is als deze.

Er zijn veel mensen bij de website betrokken en dat maakt dit tot een bijzonder proces. Uiteraard werkten Corine en een aantal vrijwilligers van IntermeZZo mee om de website tot een succes te maken, maar ook professioneel was het een mooi samenwerkingsproject met onderstaande betrokken mensen.

De website is in februari van 2017 online gegaan. En inmiddels zijn er plannen om activiteiten en een website voor kinderen met kanker te lanceren.

Wilt u IntermeZZo ook helpen? Klik op deze sponsorpagina voor meer informatie.

Wilt u ook een website zoals intermeZZo neem dan hier onder contact op met Esyst.

Icon--close arrow-right arrow-left 500px twitter linkedin pinterest-p instagram mobile trash file-text layout eye timer teacher